André Vaessen en Stefan van Bommel hebben jarenlange ervaring in het trainen van teams.
Naast Doe Het Zelf Teamtrainingen zijn ze gespecialiseerd in:

andrestefan• Gastgerichtheid
• Communicatie training
• Omgaan met agressie en geweld training
• Teamtrainingen (snelstart voor nieuwe teams)
• Begeleiding van teams met problemen
• Begeleiding van zelforganiserende teams
• Begeleiding van zelfsturende teams
• Individuele coachingstrajecten
• Train de trainer sessies

 

 

Door de goede afstemming op de wensen van de organisatie en deelnemers zorgen de trainingen voor echte resultaten. De unieke combinatie van leren en doen maakt onze aanpak daarnaast vooruitstrevend en doeltreffend.

Deze bedrijven gingen u al voor:

“Tijdens de transitiefase van Dierenpark Emmen naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen heeft het team DHZT op deskundige wijze ondersteuning verleend op het vlak van gastgerichtheid en omgaan met agressie en geweld. Medewerkers hebben met veel enthousiasme de trainingen gevolgd.”
Frankwin van Beers, Algemeen Directeur Wildlands Adventure Zoo Emmen

“De vraag was om ons nieuw samengestelde Centraal Management Team met sterk uiteenlopende taakvelden dichter bij elkaar te brengen. Team DHZT heeft in gevarieerde spelvormen het begrip voor en inzicht in elkaars sterke punten vergroot. Team DHZT speelde goed in op de behoefte van onze managers.
Naast een uitdagende speltraining waarbij alles uit de kast gehaald moet worden, was het sfeervol en genoeglijk om op een afgelegen onderkomen in een bos afstand te kunnen nemen van de hectiek van alle dag.
Een enthousiaste partij om mee samen te werken en in uw team de relaties te versterken.”
Jaap Jan Bakker, Bestuurssecretaris gemeente Regio Gooi en Vechtstreek

 “Wij hebben het buitenprogramma van DHZT als zeer leuk en leerzaam ervaren. Je moet echt als groep samenwerken en vooral naar elkaar luisteren. We zijn in verschillende groepen uiteengegaan en hebben diverse opdrachten uitgevoerd waarbij we o.a. gebruik hebben gemaakt van een Ipad.
Het werken met de ipad was erg leuk en handig. Echt een aanrader. Ik ben mede daardoor, erg tevreden over de opzet/aanpak van team DHZT.
We zijn er als groep echt sterker en hechter uitgekomen, we hebben meer inzichten in elkaar gekregen.”
Joop Rass, Regiomanager bij Centric Software Professionals